Érdeklődés, jelentkezés


Hogyan jelentkezhet?

 

1. A weboldalunkon található leírások, az iskola honlapja és nem utolsó sorban munkatársaink segítségével gondolja végig, milyen típusú és milyen időtartamú tanfolyamra szeretne jelentkezni az adott országba. Ha az időpont iskolai szünetek idejére esne, kérjük, minél hamarabb döntsön, miután az egyes nyelviskolákba a világ összes országából befutnak jelentkezések és minden évben leghamarabb ezek a tanfolyamok telnek be!

 

2. Válassza ki az iskolát, amennyiben nem talál Önnek megfelelőt, kérje munkatársunk segítségét, illetve on-line Ajánlatkérő lap kitöltésével az Ön igényeihez legjobban illő egyedi ajánlatunkat szívesen eljuttatjuk Önhöz.

 

3. A kapcsolatfelvételt követően elküldjük Önnek Megbízási szerződésünket, melynek aláírásával Ön és cégünk együttműködésre lép, valamint tanácsadónk időpontot egyeztet Önnel, hogy egy díjmentes konzultáció alkalmával átbeszélhessék elképzeléseit, céljait.

 

4. Tanácsadónk útmutatása alapján és segítségével töltse ki a választott iskola jelentkezési lapját, melyet munkatársunk juttat el a nyelviskolának. A kitöltésnél segítünk az iskola angol nyelvű általános szerződési feltételeinek értelmezésében.

Mi történik ezután? A választott nyelviskola értesítést küld a jelentkezés elfogadásáról, vagy (a legritkább esetben) közli, hogy helyhiány miatt nem tudja fogadni a hallgatót. Amennyiben visszaigazolják a jelentkezés, haladéktalanul értesítjük Önt egy visszaigazoló levél formájában, mely tartalmazza a tanfolyamra vonatkozó legfontosabb adatokat. Ellenkező esetben új, az eredeti elképzeléshez hasonló másik iskolát ajánlunk.

 

5. Visszaigazolásunkat követően a részvételi díj partneriskolánknak fizetendő, amely elküldi Önnek az utaláshoz szükséges bankszámla adatait. Kollégáink továbbra is minden segítséget megadnak Önnek, hogy az átutalás vagy bankkártyás fizetés zökkenőmentesen történjen.

A teljes részvételi díj befizetését követően partneriskolánk megküldi a szálláscímet és a végleges regisztrációs levelet.

 

6. A részvételi díj befizetését követően, a tanfolyam megkezdése előtt legkésőbb 5 nappal, kézhez kapja a végleges iratokat (voucher, iskola igazolása), mellyel a szálláshelyen, ill. az iskolában kell jelentkeznie. Térképvázlattal és közlekedési információkkal is segítjük az eligazodást.

 

7. Családi szállás esetén az érkezés körülbelüli időpontjáról a szállást adó családot időben értesíteni kell levélben vagy telefonon.

 

8. A tanfolyam végeztével minden hallgatónknak egy kérdőív linket küldünk, hogy az itt adott válaszok alapján irodánk és partneriskolánk is értékes visszajelzést kaphasson munkánk színvonalas végzéséhez.

Végül jó utazást és sikeres előrehaladást kívánunk minden kedves Hallgatónknak!