Gyermek- és ifjúsági nyelvtanfolyamok


gyermek- és ifjúsági tanfolyamA gyermek- és ifjúsági nyelvtanfolyamok rendkívül jól szervezettek és felügyeltek. Ezeket a 6-18 éves korosztálynak ajánljuk. Jellemző, hogy e foglalkozásoknál a kifejezőkészség fejlesztésére helyezik elsősorban a hangsúlyt és az oktatás többnyire játékos formában zajlik. A kommunikáció-központú nyelvtanulás mellett a gazdag sport- és kulturális szabadidős programok teszik élvezetessé a nyelvtanulást anyanyelvi környezetben.

Sokoldalúan képzett pedagógusok, biztonságos környezet és a színes, változatos tevékenységek garantálják, hogy a fiatalok felejthetetlen élményekkel és sok tudással gazdagodva térhetnek vissza angol, német, francia, olasz vagy spanyol tanulmányútjukról.

A gyermek- és ifjúsági nyelvtanfolyamok a következő szolgáltatásokat nyújtják: általában 15-20 tanóra, családi vagy bentlakásos kollégiumi szállás teljes ellátással, sport- és szabadidős programok, kirándulások, reptéri transzferek (meghatározott időintervallumban), 24 órás felügyelet, orvosi ellátás. Az ár általában all-inclusive, vagyis minden fent említett szolgáltatást magában foglal.